Gordijntjes caravan

Op dit moment ben ik bezig met nieuwe gordijntjes en vitrage voor een mooie Eriba caravan. De gordijntjes die er tot nu toe hingen zijn net zo als de caravan al zo’n 25 jaar oud. Toe aan vernieuwing dus!

gordijnbandIn de caravan zitten 4 ramen, waarbij 3 verschillendehoogtes zijn gebruikt bij de gordijnen. Alle ramen zijn daarom opgemeten. Het keukenraam is net 1 cm hoger dan de zijramen. Het achterraam is nog 10 cm hoger. Door het kleine verschil tussen het keukenraam en de zijramen heb ik op de zonder aan het gordijn de letters k (keuken) en z (zijkant) geplaatst.
Om het lichter te maken in de caravan is gekozen voor een cremekleur. Deze kleur komt terug in de wanden en stoffering van de bank

vitrageAls de gordijntjes klaar zijn ga ik verder met vitrage, hierdoor is gekozen voor een doorzichtige gordijnband.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *