Impressies van kledingstukken

Meisjes winterjas

Heerlijk warme meisjeswinterjas. De wollenstof die voor de buitenkant is gebruikt heeft een mooi visgraat motief, wat op dit moment helemaal in is. Tussen de wollenstof en de binnenvoering zit nog een extra voering, zodat de jas lekker warm is. De goede pasvorm komt door de passen en siernaden in het voor- en achterpand. Voor de sluiting van de jas is een rits gebruikt en daarnaast 3 lummels met knopen. Tevens is er een lummel geplaatst op de achterkant van de jas. Doordat de stof over de rits valt hebben kinderen geen last van wind die via de rits naar binnen komt.

Tuinbroek

Bij de broekzakken komt de stof van de binnenvoering weer terug.
Bij de broekzakken komt de stof van de binnenvoering weer terug.
De broek is voorzien van binnenvoering die doorloopt tot aan de middel.
De broek is voorzien van binnenvoering die doorloopt tot aan de middel.

Deze tuinbroek is gemaakt van een soepele enigszins rekbare jeans. De binnenvoering is van bedrukt katoen. Deze katoen zit eveneens in de rand van de zakken achterop de broek en in de zakkleppen aan de voorkant. In de zoom van de pijpen zit elastiek en de broek heeft opvallende stiksels. Op de zakklep zit een drukknoopsluiting en jeansnietjes. De drukknoopsluiting komt terug in de schoudernaad. In de zoom van de pijpen zit elastiek en de broek heeft opvallende stiksels.

Tuniek

p1000496-1

Op de pas zijn verschillende stoffen gebruikt.
Op de pas zijn verschillende stoffen gebruikt.

Dit tuniek voelt zacht aan. Het is gemaakt van bedrukt fluweel, katoen en babyroy. De babyroy is bij de pas en voor de knopen gebruikt. Op de pas van de tuniek zit een versiering met een ruche. Hiervoor is gebruik gemaakt het katoen wat onderop het tuniek en aan de mouwen zit. Tevens komt dit bij de afwerking van de hals terug. De mouwen zijn driekwart. Op de rug is een Blinde rits geplaatst

 

Cowgirl, verkleedkleren

Een mooi setje voor een verkleedfeestje
Een mooi setje voor een verkleedfeestje
De achterkant van het hesje is effen.
De achterkant van het hesje is effen.

Bij dit pakje is oude stof hergebruikt. Van een oude suede rok is het hesje gemaakt. Het hesje valt op door de mooie lint die is gebruikt voor het sluiten aan de voorkant.
Voor de rok is rekbare stof gebruikt. Door aan de onderkant punten te knippen, valt de rok soepel.

Dit setje staat leuk met een wit blousje of shirt. Bij de rok een zwarte legging met daar overheen beenwarmers.

 

 

 

Combinatie broek, blouse en bodywarmer

Dit is een mooie combinatie van een broek, met bloesje en bodywarmer. De broek heeft in de taille elastiek en is gemaakt van zachte babyroy. Het bloesje heeft 3/4 mouwen. In de bodywarmer is ook weer de stof van het bloesje gebruikt. Zoals u kunt zien is dit setje heel vaak gedragen. Het set of een deel ervan kan gemaakt worden in de maat/stof naar wens.