Kreabos nieuwe stijl

De inhoud van de Kreabos website was al enige tijd vrij statisch. Wat overigens niet betekende dat er bij Kreabos niet gewerkt werd hoor 🙂 Maar inmiddels heeft de website een behoorlijk metamorfose ondergaan en hebben we een duidelijke scheiding aangebracht:

  • enerzijds de informatieve korte ‘blog‘ verhaaltjes, waarin ik beschrijf waar ik zoal mee bezig ben of tegen aanloop
  • anderzijds de winkel met een overzicht van de Krea-producten welke ook daadwerkelijk gekocht kunnen worden
  • daarnaast blijft er natuurlijk een diensten pagina, waar tevens ook de contact link opstaat
  • Er is afscheid genomen van een links pagina, dit was een pagina met verwijzingen naar mogelijk interessante sites.
  • Indrukken van eerder gemaakte kreatisch vind u op de impressies pagina
kreabos-old-style
Kreabos oude stijl

Via de winkel kunnen producten gekocht worden (via het winkelmandje) zonder een account aan te hoeven maken. De betaling kunt u gewoon via een bankoverschrijving regelen. Een verdere toelichting omtrent bestellen en betalen vind u hier. Uiteraard kunt u ook via het contact formulier gebruiken om eventuele vragen en/of wensen kenbaar te maken.

 

Ik hoop dat u kunt wennen aan de mooie, vernieuwde website. De komende tijd zal de winkel verder worden ingericht, oftewel van meer Krea-producten worden voorzien. Tevens zal ik binnenkort ook weer een blog schrijven, want aan Krea-bezigheden is nog geen gebrek 🙂

Groetjes, Esther