FAQ / Vragen en antwoorden

Op deze pagina een overzicht van onderwerpen waarover u misschien een vraag heeft, wellicht vindt u meteen het gewenste antwoord. Zo niet schroom niet en neemt u vooral even Contact op.

Betaalmogelijkheden

De producten kunnen alleen via vooruitbetaling, middels een bankoverschrijving, worden betaald. Nadat het verschuldigde bedrag is ontvangen, krijgt u hiervan een bevestiging per e-mail en zal gestart worden met het maken van uw producten/bestelling. Op het moment dat het product wordt verzonden, ontvangt u opnieuw een bericht. Indien de bestelling niet via de winkel is verlopen (communicatie is dan per mail/telefoon verlopen), kan de berichtgeving iets afwijken.

Verzendmogelijkheden

De producten uit de winkel worden meestal via PostNL verzonden (zie voor tarieven) . Indien het artikel makkelijk in een envelope past en dus goedkoper verzonden kan worden zullen we dat zeker doen. Meestal zal de verzendwijze in overleg worden bepaald.

Retourmogelijkheden

De meeste producten worden uniek, gepersonaliseerd op verzoek gemaakt, derhalve is retourzending niet mogelijk. Bent u toch niet helemaal tevreden over een product? laat het even weten en we zoeken samen naar een nette oplossing.