Over kreabos

esther-in-action-200Mijn naam is Esther en ben al meer dan 30 jaar kreatief bezig. In mijn vroege jaren had ik al veel interesse voor de handwerkactiviteiten van mijn moeder en oma. Mijn eerste naaimachine kreeg ik toen ik 6 jaar oud was en vanaf mijn 9e mocht ik op de ‘grote naaimachine’ van mijn moeder. Toen droomde ik er van om coupeuse te worden. Maar ja niet iedere droom komt uit, dus zag mijn loopbaan er iets anders uit.

Na een aantal jaren op de MTS Landmeetkunde geleerd te hebben, heb ik een switch gemaakt naar de Middelbare Hotel School. Na de opleiding heb ik verschillende banen gehad in de horeca (ondermeer een hotel in Oostenrijk, Hotel-Restaurant Van der Valk en Bastion Hotel). Uiteindelijk heb ik gekozen voor meer regelmatigheid in de arbeidstijden en ben ik onder andere werkzaam geweest als receptionist, verkoper binnendienst en orderverwerker. Samengevat ben ik redelijk all-round inzetbaar.

Maar ja de droom bleef en de realiteit leerde dat ik inmiddels de nodige ‘krea’ projecten heb volbracht. Een overzicht van een aantal artikelen staat op de winkel pagina. Ik vind het een leuke bezigheid om met behulp van stof en garen mooie en unieke (kleding)stukken te maken. Maar ook het herstellen/vermaken van kleding is een leuke uitdaging. De voldoening wordt vervolgens alleen maar groter als de ontvanger, drager of omgeving er enthousiast op reageert.naaimachine-1-200